HIT vierailee Teatteri Avoimissa Ovissa | cult24

Kuva: Helsinki International Theatre.

TEATTERI. Helsinki International Theatre (HIT) vierailee Teatteri Avoimissa Ovissa ensimmäistä kertaa esityksellä Place of Dream and Nightmare.

Teatterin tiedotteessa kerrotaan esityksestä seuraavaa:

”Näytelmä kertoo Antonista joka ei saa unta arkisten huolien ja elämän puristuksessa. Kun hän viimein nukahtaa, viedään Antonia unelmista painajaisiin, joissa elämäntilanne näyttäytyy Antonille uudessa valossa. Toiveiden ja todellisuuden sekoittuminen johtaa jännittäviin ja epätodellisiin käänteisiin painaisten ja unelmien maailmassa. Pystyykö Antonin alitajunta ratkaisemaan mieltä askarruttavat kysymykset? Vai jatkuuko unettomuus edelleen? ”

Place of Dream and Nightmare on esitys, jossa nähdään myös muun muassa sirkuksen elementtejä. Vaikka teoksessa käytetään puhetta, se ei ole sidottu kieleen. Monikulttuurinen kokonaisuus on kaikkien ymmärrettävissä kielestä ja etnisestä taustasta riippumatta.

Näytelmän käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Anna Jaanisoo. Rooleissa nähdään Pauliina Alanko, Inga Björn, Tuukka Jukola, Ilja Mäkelä ja Jatta Stepanoff Harakkamäki. Ensi-ilta on 3. toukokuuta.

Cult24

Tagged with: